Nyikom: 2012: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ssyWVSzuITE#!


Az alábbiak csak történelmi emlékeztetők:

VÁLTOZÁS: Az alább közölt információk 2005-2006-2007 években voltak érvényesek. 2008-ra a Siklórepülő Szakbizottság az érvényes szerződés szerint esedékes összeget nem fizette ki, egyben új szerződés megkötését kezdeményezte. Az új szerződés tervezetet a területet kezelő klub és a terület tulajdonosa nem fogadta el.
A helyzet rendezéséig Nyikomon alanyi jogon nem repülhetnek az SzRSz (HFFA) -nál regisztrált pilóták.
:o((


Sárkányosok, ernyősök !

A Nyikomon való repülés a Szabad Repülők Szövetsége minden tagjának alanyi joga. A terület használati díjat minden, a Nyikomon repülő tagja után az SzRSz fizeti meg a terület tulajdonosának, ezért az elszámolásnak az a feltétele, hogy a tagoknak minden évben, már az első repülés előtt interneten regisztrálniuk kell magukat egy regisztrációs_adatlapon A regsztrációhoz személyes adataidon kívül tudnod kell akár az ernyőd azonosítóját (pl. AE-71), akár az MRSZ licenc számodat (pl. 5888) is. A szám csak az egyértelmű azonosítást szolgálja, hogy ne fizessünk nem létező tagok után. Ha tudod, hogy az idén repülni kívánsz a Nyikomon, akkor célszerű már az év elején regisztrálnod. Ha több ernyőd is van akkor mindet regisztráld. (A honlap induló címe: http://www.macsett.hu/)

Az évente kitöltendő NYIKOM reg.lap

A regisztrációval elejét veszed minden vitának. A fenti módon előre nem regisztrált sportolók a területen SzRSz-en kívülinek tekinthetők, ezért nekik az első alkalommal helyben fizetendő 5,000 Ft éves használati díjat kell befizetniük a terület kezelőjének. 


További anyagok egyelőre csak böngészővel érhetők el, javaslat: http://www.galatech.hu/pg/nyikom/

There are further documents available at:  http://www.galatech.hu/pg/nyikom/

 

Az oldal fejlesztés alatt áll, amint lehet ... 

 


Kiegészítés, észrevétel: forrás: http://www.pg.c2.hu/index.php?pid=10&topicid=309 #294:

iweb (Varga Dénes, Budapest) Nyikom szerződéshez kapcsolódóan azt javaslom, hogy jövőre a tárgyi feltételeket nevesítsük, azaz írjunk elő x számú kaszálást/gereblyézést a szezonban.
Elég nehéz most felhúzni úgy a starthelyen az ernyőt, hogy ne legyen tele mindenféle szétszáradt, letaposott gazzal. Tavaly amikor ott jártunk ugyanez volt a helyzet, előtte évekig viszont gondozott volt a terület. (legalábbis így emlékszem)